Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Tallinna Merepäevad 2016

    merep--evad-2016-480x480
    Eesti suurim mere- ja perepidu tuleb taas! Iga-aastase suursündmuse teema on seekord “Tuhandenäoline meri” ning hulganisti tegevust leiavad nii suured kui väikesed! Sind ootavad kontserdid, laevasõidud, filmiprogramm, ohtralt külalislaevu, gurmee-allee ja palju muud põnevat. Paksus Margareetas avatakse näitus “Viikingiaja aarded Eestist” ning sellega seoses toimub 15. juulil tasuta teaduspäev ja 16.-17. juulil viikingiteemaline perenädalavahetus. Vanasadama kruiisikai alale püstitatakse aga ehtne viikingite laager, kust leiab erinevaid töötubasid ning ehedaid viikingilaevu! Lennusadamas toimub muuhulgas 16. juulil suur merelaulude galakontsert ja 17. juulil öölaulupidu.

    Tutvu programmiga lähemalt SIIN!

    Tallinna Merepäevad on oma tänases formaadis toimunud juba 2008. aastast, mil esmakordselt ühendasid jõud Tallinna linn, Tallinna Sadam, Eesti Meremuuseum ja Eesti Ajalooliste Laevade Selts, et luua linnarahvale taas pääs merele.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info