Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Polaarfoorum Lennusadamas: Mida Eesti noored kogesid ekspeditsioonil Arktikasse?

    Teisipäeval, 4. oktoobril kell 18.00-19.30 ootame Polaarfoorumile, mille keskmes on Eesti noorte esmased kogemused osalemisest polaaruuringutes.

    Reaalseid muljeid kuuleme sel aastal Arktikas polaarekspeditsioonil käinud noortelt. Nendeks on Kohila Gümnaasiumi vilistlane Kevin Kristofer Laanmets, Rocca al Mare Kooli lõpetanud Saskia Krautman, Tallinna Prantsuse Lütseumi vilistlased Artur Raik ja Anni Joamets ning Tartu Tamme Gümnaasiumi lõpetanud Anel Neumann. Viktoriinil osalesid nad kooliõpilastena, aga ekspeditsioonile jõudsid juba üliõpilastena. Noored teevad kokkuvõtte 4.-10. aprillil 2022 nähtust, kuuldust ja kogetust. Neil päevil käisid nad kogenud ekspertide saatel Norra, Soome ja Rootsi polaaraladel ning osalesid välitöödel Kilpisjärvel asuvas Helsingi Ülikooli polaarjaamas.

    Niivõrd erakordse võimaluse said noored võites üleriigilise viktoriini, mille viisid läbi Eesti Polaarklubi ja Eesti Meremuuseum. Nii viktoriini kui ka polaarekspeditsiooni üks korraldajatest Katrin Savomägi avab merefoorumil, mis veel sellist ettevõtmist ainulaadseks ja terve Eesti jaoks tähtsaks teeb. Lisaks tutvustab ta, millised on plaanid järgmiseks viktoriiniks ja selle võitjatele mõeldud polaarekspeditsiooniks.

    Pärast polaarfoorumi toimumist saadame osalejatele videosalvestuse räägitust ja pilte.

    Rohkem infot kõnealusest viktoriinist ja ekspeditsioonist saate SIIT.

    OSALUSTASU

    Polaarfoorumil osalemine on tasuta ja eeldab vaid eelnevat registreerumist.

    REGISTREERUMINE

    Lõppenud

    TÄIENDAV INFO

    Küsimuste korral saatke need e-postile booking@meremuuseum.ee.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info