Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Perepühapäev Paksus Margareetas

    Tähistame koos ülemaailmset pingviinipäeva!

    14. aprilli perepühapäeval tähistame koostöös meie muuseumi juures tegutseva Polaarklubiga ülemaailmset pingviinipäeva, mis on 25. aprillil. Päeva tähistatakse, et austada pingviini – meie planeedi väga unikaalset lindu, ning et tõsta teadlikkust ja hoolivust, et nad ei satuks kliima soojenemisel ohtu. Tegemist on haridusliku initsiatiiviga, et inimesi innustada rohkem teada saama nii pingviinide, nende keskkonna kui nende olulisuse kohta kogu ökosüsteemile.

    Kell 13.00 Polaarklubi tegevjuht Katrin Savomägi räägib peredele pingviinidest näitusel “Noor Andres Sööt dokumentalistina Antarktikas”. Eestikeelne tuur toimub muuseumi kohvikus.

    Kell 12.00-16.00 vaatame multifilmi “Pingviinipoeg Lolo” ja meisterdame õhupallidest pingviine Paksu Margareeta õppeklassis.

    OSALUSTASU
    Osalemiseks vajate vaid muuseumipileteid. Samade piletite alusel saate enne või pärast perepühapäeva ka kogu Paksu Margareeta meremaailma avastada. MM kaardi ja Muuseumikaardi omanikud saavad osaleda tasuta.

    Eesti Polaarklubi liidab inimesi, kelle ühine huviala on Arktika ja Antarktika ning kes on osalenud polaaruuringutes või sellega seotud tegevustes.

    Tutvu klubi tegevusega lähemalt siin: Polaarklubi – Meremuuseum : Meremuuseum

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info