Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    PEREPÜHAPÄEV Lennusadamas: Noored mudelimeistrid

    Meremuuseum ja noorte huviklubid kutsuvad ainulaadsele perepühapäevale „Noored mudelimeistrid“. Sellel osaledes saate tutvuda sajanditevanuse hobiga – laevamudelismiga.

    Tänapäeval on Eestis võimalik laevamudelismi õppida neljas noorte huviklubis: Tallinna Tondiraba Huvikoolis, Tallinna huvikeskuses Kullo, Viljandi Laevamudelistide Klubis ja Narva Noorte Meremeeste Klubis. Nende huviklubide õpilased ning juhendajad tulevad kokku meremuuseumi perepühapäevale. Üheskoos muuseumi ekspertidega pakuvad nad teie perele võimaluse meisterdada laevamudeleid, juhtida võistlusmudeleid ning hakata mudelimeistriks. Lisaks saate võita auhindu laevamudelite otsimismängus ja kuulata laevamudelismi ajalugu seda uurinud ekspertidelt.

    Perepühapäev „Noored mudelimeistrid“ toimub Lennusadama vesilennukite angaaris pühapäeval, 8. jaanuaril kell 12-16 vastavalt alltoodud kavale. Meisterdamised ja muud tegevused on mõeldud vähemalt 5-aastastele lastele ning nendest saab osa võtta eesti ja vene keeles.

    Osalemiseks vajate vaid meremuuseumi pileteid. Täiskasvanutel koos lastega on võimalik kasutada perepiletit. Märkimisväärseid soodustusi tagab ka MM kaart. Sama pileti alusel saate uudistada Lennusadama vesilennukite angaaris loodud meremaailma ja siinses jahisadamas muuseumilaevu.

    Jooksva info leiate meremuuseumi Facebooki kontolt

    Kohtumiseni perepühapäeval „Noored mudelimeistrid“!

    Perepühapäeva „Noored mudelimeistrid“ ajakava

    12.00-16.00 Saate tutvuda laevamudelismi huviklubidega ja proovida nende juhendamisel oma kätt laevamudelite ehituses

    12.30-15.30 Näete, kuidas laevamudelid võistlevad ja saate võistluseks meisterdatud laevamudeleid juhtida

    13.00-14.00 On võimalik tutvuda, milliste laevamudelitega ja millistel võistlustel osaleda võib

    14.00-15.00 Saate ülevaate laevamudelismist Eestis selle ajaloole pühendatud näitusel

    15.30-16.00 Saate võita auhindu laevamudelite otsimismängus, mis on avatud kell 12.00-15.00

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info