Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Perepühapäev Lennusadamas Hullu Teadlasega

    9.1.2022

    Perepühapäeval tuleb Lennusadamasse külla Hull Teadlane, kellega avastame vee omadusi ja kes teeb põnevaid katseid veega.

    Hull Teadlane on vahva tegelane, kes on püüdnud juba lapsest saati kõikvõimalikele küsimustele vastuseid leida. Ta rändab ringi, uurib erinevaid maid ja kultuure ning teeb ägedaid katseid. Juba koolis sai ta endale hüüdnime Hull Teadlane.

    Lisaks saab perepühapäeval osaleda Lennusadama ekskursioonil, kus tutvustatakse põgusalt ka uut ajutist näitust „Põrgu Läänemerel. Juminda meretragöödia 1941”, mida seejärel iseseisvalt uudistada saab.

    Ajakava:

    kell 12.00-12-30 Hullu Teadlase teadusetendus

    Kell 13.00-13.45 Lennusadama ekskursioon eesti keeles

    kell 14.00-14.30 Hullu Teadlase teadusetendus

    Kell 15.00-15.45 Lennusadama ekskursioon vene keeles

    Kõikidest perepühapäeva tegevustest saab osa võtta vaid muuseumipiletiga!

    Kõik külastajad 12. aastat ja vanemad peavad kandma maski.

    Muuseumit saab külastada COVID-19 vaktsineerimise või haiguse läbipõdemise tõendi (mitte kauem kui 180 päeva tagasi) ettenäitamisel. Tõendiga koos tuleb esitada isikutõendav dokument. Tõendi peavad esitama ka lapsed alates 12. aasta ja 3 kuu vanusest. Laste puhul sobib ka negatiivne PCR või antigeeni testi tulemus, mille on teinud tervishoiuteenuse osutaja ja väljastanud sellekohase tõendi.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info