Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Perepühapäev: Laevamudelite meistriklass

    Sel korral on perepühapäeval külas laevamudelite meister Juri Žurba, kes tutvustab Lennusadama uut näitust „Väiksed laevad, suured meistrid“ ja enda ehitatud laevamudeleid ning juhatab peresid näituse tuuril laevamudelite ehitamise põnevasse maailma. Loomulikult saab ka omaenda puidust laevamudeli meisterdada puutööõpetaja Argo Aruvaldi juhendamisel.

    Näitusest „Väiksed laevad, suured meistrid“: Eesti Meremuuseumi uus näitus Lennusadamas seilab läbi mudeliehituse ajaloo, tutvustades laevamudelite eri tüüpe, heites valgust nende ehitamise protsessile, tehnikatele ja vahenditele ning tehes kummarduse väikeste laevade meisterlikele loojatele. Ühtlasi võtavad interaktiivsel näitusel koha sisse paljud laevamudelid meremuuseumi uhkest kogust, mis seni külastajate silma alla jõudnud ei olegi.

    Ajakava:

    Kell 12-12.30 Tuur näitusel „Väiksed laevad, suured meistrid“ mudeliehitaja Juri Žurbaga eesti keeles.

    Kell 13-13.30 Tuur näitusel „Väiksed laevad, suured meistrid“ mudeliehitaja Juri Žurbaga vene keeles

    Kell 14-16 Puidust laevamudelite meisterdamine puutööõpetaja Argo Aruvaldi juhendamisel (eesti ja vene keeles)

    Kõikidest perepühapäeva tegevustest saab osa võtta vaid muuseumipiletiga!

    Kõik külastajad 12. aastat ja vanemad peavad kandma maski.

    Muuseumit saab külastada COVID-19 vaktsineerimise või haiguse läbipõdemise tõendi (mitte kauem kui 180 päeva tagasi) ettenäitamisel. Tõendiga koos tuleb esitada isikutõendav dokument.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info