Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Muuseumiöö 2023. Öös on liikumist

    Muuseumiööl, laupäeval, 20. mail kell 18.00–23.00* on Paksus Margareetas külastajatele avatud püsiekspositsioon ning lisaks fotonäitus „Iga kodaniku huvides… Jäämurdja Suur Tõll 1922–1940“ 1. korruse galeriis. Näitus avab Eesti suurima jäämurdja tegemisi 1920.–1930. aastatel, luues paeluva kollaaži elu eri tahkudest riigi uhkeimal ja tähtsaimal laeval enne Teist maailmasõda.

    Lisaks on kõik külastajad oodatud Paksu Margareeta katusele, et nautida Tallinna vanalinna ühte kauneimat vaadet. Muuseumiööl avame taas Maru katusekohviku!

    Meie muuseumipere jaoks on tähtis ligipääsetavus. Oleme selle täitmiseks juba teinud nii palju, et muuseumimajja tasub tulla ka liikumis-, kuulmis- või nägemispuudega huvilistel.

    * Sissepääs muuseumisse järjekorra alusel kuni kella 22.15-ni.

    Püsiekspositsioon

    Rännak Eesti Meremuuseumi ekspositsioonis Paksu Margareeta muuseum-külastuskeskuses on visiit Eestisse kui mereriiki!
    Teie ees rullub lahti Eesti meresõidu lugu alates seni eksponeerimata keskaja merekaubandusest kuni tänapäeva reisilaevanduseni välja. Lugu aitavad jutustada ligi 700 ajaloolist eset, Meremuuseumi rikkalik laevamudelite kogu koos spetsiaalset uue näituse jaoks tellitud 17 mudeliga ja ligi 50 digi- ja käed-külge lahendust.

    Oluline lisainfo

    Sissepääsu (sh Maru katusekohvik) hind on üks euro, kuni 8aastased (k.a.) lapsed tasuta.
    Maru katusekohvik on avatud kella 23.00-ni.
    Sissepääs muuseumisse järjekorra alusel kuni kella 22.15-ni.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info