Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Muuseumiöö 2017

    MUUSEUMIOO-2017-banner-ruutKord aastas, laupäevasel maiõhtul avavad muuseumid ja teised mäluasutused oma uksed tavapärasest hilisemal ajal ja tasuta, et tähistada üle-euroopalist muuseumiööd.

    Muuseumiöö toimub laupäeval, 20. mail 2017 ja Eesti muuseumid on laste ja noorte kultuuriaastast inspireerituna sündmuse teemaks valinud “Öös on mänge”. Muuseumiöö publik saab teada, milliseid mänge on Eestis läbi aja mängitud, olgu need siis rahvamängud, spordimängud, laua-, tagaajamis-, rolli- või keksumängud. Aga milliseid mänge mängivad erinevad loomad ja linnud? Milliseid pille mängivad muusikud? Millised poliitilised mängud on Eestit läbi ajaloo raputanud? Kuidas roboteid mängima õpetada? Millised on sõnamängud? Mida mängitakse üksi ja mida mitmekesi? Milliseid mängud olid populaarsed viiekümnendatel, millised üheksakümnendatel, ja millised püsinud muutumatuna juba sadu aastaid? Kuidas me homme mängime?

    Lennusadam ja Paks Margareeta on muuseumiööl avatud kell 18-23 ning sel ajal on sissepääs meie muuseumidesse tasuta.

    TULE MUUSEUMIÖÖL VABATAHTLIKUKS!

    Paks Margareeta ootab kahte mereajaloo huvilist, kes koos teiste külastusjuhtidega aitaks meie merefänne loendada ja saalis viikingiaegseid aardeid valvata. Kohapeal saab tuttavaks meie meeskonnaga ja meie ekspositsiooniga. Vabatahtlikku täname muuseumimeenetega ja loodame teda ka edaspidi muuseumi tegevustes kaasata.

    Lennusadam ootab kahte särasilmset vabatahtlikku, kes aitaks meie merefännide loendamisel ja saalis järjekordade reguleerimisel. Kohapeal saad tuttavaks meie meeskonnaga ja käed-külge näitusega ning saad kogemuse suursündmuse läbiviimisest meie muuseumis. Tublit abilist täname muuseumimeenetega ja loodame teda ka edaspidi muuseumi tegevustes kaasata.

    Kontakt: Anna Kolossova, 58541969, anna@meremuuseum.ee

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info