Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Lennusadama püsiekspositsiooni giidikoolitus

    22.-23.02 toimub Lennusadama püsiekspositsiooni koolitus, mille eesmärk on välja õpetada muuseumi ekspositsiooni põhjalikult tundvaid professionaalseid giide.

    Kahepäevase koolituse käigus tutvutakse Lennusadama unikaalse vesilennukite angaariga ning saadakse põhjalik ülevaade olemasolevast püsiekspositsioonist. Tegemist on hübriidkoolitusega, kus osad õppematerjalid saadetakse registreerunud ja koolituse tasu maksnud osalejatele video formaadis juba eelnevalt. Eeldatud on nende vaatamine enne koolitust. Kohapeal vastavad kuraatorid ja teadurid teie küsimustele, mis võisid videoloengu jooksul tekkida. Õppetööd toimub lühendatud formaadis ka kohapeal, ning see koosneb temaatilistest loengutest ja ekskursioonidest.

    Koolitus lõpeb kaheosalise atesteerimisega: pooletunnise näidisekskursiooni ning valikvastustega testiga. Eksamite ajad lepitakse kokku koolituse lõpus. Eksamite tegemise periood on veebruar, märts, aprill.
    Pärast eksami edukat läbimist saab giid Lennusadamas õiguse ekskursioone läbi viia. Atestatsioon kestab kolm aastat.

    Koolitus algab mõlemal päeval kell 10:00 ja lõpeb orienteeruvalt kell 14:30-15:00.

    Koolituse hind on 30 €. Tasu sisaldab ettekandeid, toitlustust, e-sisumaterjale ja eksamit.

    Koolitus on eesti keeles. Eksamit saab sooritada eesti, vene ja inglise keeles

    Küsimuste korral palume kirjutada aadressil erik.aarpuu@meremuuseum.ee

    Muuseumis järgitakse sündmuse ajal kehtivaid koroonaviiruse leviku tõkestamiseks seatud piiranguid. Muuseumisse pääseb COVID-19 vaktsineerimise või haiguse läbipõdemise tõendi ettenäitamisel.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info