Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    LAUPÄEV PEREGA Paksus Margareetas

    Kui otsite põnevat võimalust veeta 22. oktoobrit koos perega, siis leiate selle tulles sel päeval meremuuseumisse. Kell 12-15 saate ainulaadses suurtükitornis kuulata muinasjutte, meisterdada koralle, ehitada laevamudeleid ja võtta ette mitmeid seiklusi.

    AJAKAVA 

    12.00-15.00 Korallide meisterdamine*

    Meie külastusjuhtide juhendamisel saate luua endale meelepärase koralli. Selleks vajalikke vahendeid saate kätte kohapeal.

    12.00-15.00 Puidust laevamudelite meisterdamine*

    Meie külastusjuhid jagavad juhiseid ja pakuvad materjale, et meisterdaksite teie unistuste laevu.

    13.00-13.45 Polina Tšerkassova kontsert “Mis muusikat mere põhjas tehakse?”

    Jutuvestja ja multiinstrumentalist Polina Tšerkassova räägib muinasjutte, mis tõusid mere põhjast ja sündisid mere vahust. Ta pajatab lugusid, mida tõi rannale meretuul ning mis säravad kui soolase veega lihvitud pärlid. Polina jutud ja võluv merepõhja muusika, mida ta esitab haruldastel ning kaunikõlalistel muusikainstrumentidel, kutsuvad kuulajaid sukelduma sügavale mere põhja, reisima koos purjelaevadega kaugetele maadele ja vastama küsimustele, millist muusikat mere põhjas tehakse.

    Kontsert toimub Paksu Margareeta koge saalis, töötoad – suurtükitorni õppeklassides.

    Sündmuse käigus teeb meie fotogaaf pilte, et toredad elamused saaksid jäädvustatud ja jagatud meie muuseumi meedias.

    *Tegevused on sobilikud vähemalt 5-aastastele lastele.

    OSALUSTASU

    Kõikides tegevustes saate osaleda muuseumipiletiga. Täiskasvanutel koos lastega on võimalik kasutada perepiletit. Märkimisväärseid soodustusi tagab ka MM kaart. Uurige lähemalt: https://meremuuseum.ee/paksmargareeta/kulastusinfo/piletihinnad/.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info