Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Lastekaitsepäev Lennusadama välialal

    Hea meresõber! 1. juunil kell 10-14 tähistame taaskord Lennusadama välialal lastekaitsepäeva. Tasuta programm pakub põnevaid teadmisi ning meelelahutust nii maal kui ka merel!

    Meie välialal Suure Tõllu esisel platsil saab vaadata mustkunstitrikke ja kogupere etendust „Oli ilus suvepäev“ ning mängida koos mereröövliga. Elevust pakuvad ka veepäästekoerad ning lisaks toimub ka merepäästevahendite demo. Lisaks saab meremuuseumi telgis väikseid parvekesi koju kaasa meisterdada!

    Lastekaitsepäeva kava:

    10.00 Lastekaitsepäeva avamine mereröövli ja ümarmudil Ülo lõbusate mängudega
    11.00 Teater Kehra Nukk etendus “Oli ilus suvepäev“
    11.30 Tilgu Merepääste Seltsi ja SAR Pirita Merepääste päästevahendite ning MTÜ Pärnumaa Märjad Käpad veepäästekoerte demo
    12.30 Mereröövli ja ümarmudil Ülo lõbusad mängud lastele
    13.00 Mustkunstnik Marko mustkunstishow
    14.00 Päeva lõpp

    Lastekaitsepäeval on kõik tegevused meie välialal lastele tasuta (v.a laeva- ja rongisõidud)! Lennusadama angaar ja Suur Tõll on avatud tavapärase hinnakirja alusel.

    Et jaksaks terve päeva meie juures tegutseda, soovitame külastada ka Mini-Maru kohvikut koos merevaatelise terrassiga Lennusadama jahisadamas!

    Lennusadama jahisadamast viib huvilisi lõbusõitudule ja tutvustab laevajuhtimise kunsti Meretakso kell 12 ja kell 13 (sõit väikese tasu eest: 5€, alla 1- aastased lapsed tasuta).

    Lisaks sõidutab muuseumirong peresid Lennusadama välialalt vanalinna ja tagasi (sõit 6€/täiskasvanu, lapsed koos täiskasvanutega sõidavad tasuta, minimaalne väljasõidu tasu 10€).

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info