Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Laste linnalaager Lennusadamas 13.-15.6.2018

    13.-15.06 Eesti Meremuuseumi linnalaager “Laeva elu, elu laeval. Allveedetektiivid” Lennusadamas

    Juunikuu laagris tutvuvad lapsed mere ja merepõhjas peituvate saladustega!

    Kehastudes allveedetektiivideks õpitakse tundma allveearheoloogi tööd. Kohtutakse meremuuseumi teadurite Priit Läti ja Vello Mässiga ning koguhoidjatega ja uuritakse nii suuri kui väikeseid Läänemere veealuseid leide ja erinevat tüüpi laevu. Juhendajate abiga saab tundma õppida vee omadusi, sonari kasutamist uppunud laevade otsingutel, meisterdada ise laevamudeleid ja käia uurimas-mõõtmas vana vrakki – koget.

    Oma töödest ja tegemistest tulevad rääkima tuukrid ettevõttest „Kolm polti”, kes demonstreerivad vanaaegset sukeldumist Lennusadama akvatooriumis. Veel on lastel võimalus viia läbi mereleidude otsingud välitöödel rannas ja osaleda allveedetektiivide “ekspeditsioonil” Tallinna lahel – vanade vrakkide otsimise simulatsioonil merel – ehtsal uurimislaeval Mare. Hea ilma korral saab minna ujuma Pikakarile ja pidada piknikku rannal. Laagri lõpul esitlevad lapsed oma allveearheoloogilisi etteasteid nagu tõelised ajaloo uurijad.

    8-13 aastastele lastele mõeldud linnalaager toimub eesti keeles, kuid oodatud on ka vene emakeelega lapsed. Osalustasu 85 eurot.

    Hind sisaldab toitlustust kolm korda päevas ja laagri sümboolikaga T-särki.

    Küsi lisa telefonil: 6200550 (E-R 9-17)

     

    Registreeri SIIN

    Registreerimine lõpeb 8. juunil kell 12.00 või kuni kohti jätkub.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info