Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Suur merelaulude galakontsert Lennusadamas

    galakontsert

    16. juuli õhtul kell 20.00 kõlavad Lennusadamas Eesti kõige armastatumad merelaulud!

    23.maist kuni 12. juunini läbiviidud rahva hääletuse tulemusena selgus kaksteist parimat Eesti merelaulu, millele luuakse uued orkestri seaded ning mis kantakse ette armastatud artistide poolt 16. juulil Lennusadamas!

    Lauludele loovad uued orkestriseaded Tõnu ja Tõnis Kõrvits, Tauno Aints ning Tomi Rahula. Kontsert valmib koostöös Tallinna Kammerorkestri ning bändiga, mida dirigeerib peadirigent RISTO JOOST. Esimest korda astuvad koos laval üles LENNA KUURMAA, ROBERT LINNA, HELEN LOKUTA, PRIIT VOLMER, KADRI VOORAND ja LAURI ÕUNAPUU.

    Hääletus toimus koostöös ERR Menu portaaliga ning eelvalikusse kuulunud lauludega saab tutvuda siin: http://menu.err.ee/l/merelaul.
    Kui soovid aga teada, millised 12 laulu enim hääli kogusid, siis tule kontserdile!

    Suurejooneline galakontsert toimub koostöös Merekulturiaasta, Tallinna Merepäevade ning Tallinna Kammerorkestriga. 16. juuli Eesti parimate merelaulude kontsert on kõigile tasuta ning sellest teevad otseülekande ERR Menu portaal ning Vikerraadio.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info