Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Laste linnalaager Lennusadamas 14.-16.8.2018, registreerimine lõppenud

    14.-16.08 Eesti Meremuuseumi linnalaager “Laeva elu, elu laeval. Musta lipu all” Lennusadamas

    Augustikuu linnalaagri programm räägib merel reisimise varjukülgedest ja ohtudest, mis on varitsenud meremehi ja hukutanud laevu läbi aegade.

    Meremuuseumi teadurite juhendamisel saab teada, missugune oli mereröövlite tegevus vanal ajal ja missugune tänapäeval. Hea ilmaga toimub mereretk ajaloolise purjelaevaga Hoppet Aegna saarele. Lapsed saavad proovida laeva vallutamist ja selle kaitsmist ning pidada üheskoos suurt aardejahti.

    Kohtutakse Eesti Mereväe vanemleitnandi ja tuukrigrupi ülema Priit Kaasikmäega, kes tutvustab miinituukrite tööd. Kohapeal saab tutvuda sukeldumisaparaatide ja ilusa ilma korral ka tuukripaadiga. Julgematel osalejatel on võimalus RS Sailors Estonia instruktorite abil katsetada RS Quest svertpaatidel purjetamist Lennusadama akvatooriumis. Hea ilmaga saavad lapsed juhendajaga proovida paadi roolimist ja manööverdamist. Laagri lõpul jagatakse ühiselt leitud aaret.

    8-13 aastastele lastele mõeldud linnalaager toimub eesti keeles, kuid oodatud on ka vene emakeelega lapsed. Osalustasu 85 eurot.

    Hind sisaldab toitlustust kolm korda päevas ja laagri sümboolikaga T-särki.

    Küsi lisa telefonil: 6200550 (E-R 9-17)

     

    Registreerimine on lõppenud

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info