Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Isadepäev Lennusadamas: suur arheoloogiafestival!

    linnalaagerIsadepäeval, 13. novembril teeme põneva ja müstilise arheoloogiateaduse kõigile puust ja punaseks!

    Suurel arheoloogiafestivalil on sul võimalik oma silmaga vaadata Eesti tipparheoloogide tööd, kes tutvustavad huvilistele muinasteaduse põnevat maailma. Kuidas asjad maa sisse satuvad? Kes ja mille abil need sealt üles leiavad? Kuidas teha kindlaks esemete vanus ja päritolu? Milliseid põnevaid lugusid need meile hiljem räägivad? Kuidas sünnib sellest uus teadmine  meie minevikust?

    Samuti saab igaüks ka ise kehastuda väikeseks teadlaseks, kes hakkab otsima maa seest sinna mattunud aardeid ja analüüsima leitud esemeid.

    Kogutud teadmisi saab kinnistada viikingite näitusel,  mis tugineb samuti arheoloogide poolt maa seest leitud esemetele ning nende tõlgendustele tollasest ühiskonnast. Üheskoos saame teada, kes viikingid päriselt olid ning mida räägivad nende kohta leitud esemed?

    Lisaks arheoloogia töötubadele toimub Lennusadamas mitmeid lustlikke pereprogramme. Saab kuulata ja vaadata viikingite saagasid, lahendada ruunikirja mõistatusi, tutvuda viikingiaegsete käsitööoskustega, meisterdada omale isikliku viikingi kiivri ja palju muud põnevat!

    Muuseum on avatud kell 10.00-18.00, arheoloogiafestivali programm kestab 11.00-17.00. Sissepääs muuseumipiletiga.

    Tule pere või sõpradega – sel päeval saavad kõigist viikingite arheoloogid!

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info