Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Antarktika avastamine 200. Postmargiploki esitlus

    Tähistame koos Antarktika avastamise 200. aastapäeva!
    28. jaanuaril täpselt 200 aastat tagasi silmas valget mandrit esmakordselt Saaremaal sündinud baltisakslane, vene admiral Fabian Gottlieb von Bellingshausen.

    28.01 esitletakse samaaegselt Antarktikas Bellingshauseni baasis ja Lennusadamas teemaalal “Antarktika avastajate jälgedes” Eesti Posti välja antud postmargiplokki „Antarktika avastamine 200. Eesti-Vene ühisväljaanne“.

    Alates kella 16.00 on Lennusadamas võimalik soetada esimese päeva postkaart, võtta sellele esimese päeva tempel ja Lennusadama eritempel. Kohapeal saab kaardi üle maailma teele panna.

    Kell 17.00 algaval esitlusel võtavad sõna
    – Eesti Meremuuseumi juht Urmas Dresen,
    – Eesti Posti juhatuse esimees Ansi Arumeel,
    – esimese päeva ümbriku ja postkaartide autor Roman Matkiewitcz (Eesti Meremuuseum).
    Võimalusel loome telefoniühenduse margiesitlusele Antarktikas, kus osaleb president Kersti Kaljulaid ja MTÜ Thetis Ekspeditsioonid esindaja Tiit Pruuli,

    Margiploki kujundas Ivan Uljanovski (Venemaa). Postmargiploki nimiväärtus on 3 eurot, tiraaž on 14 000 tk ja see on trükitud trükikojas Vaba Maa.

    Sissepääs esitlusele muuseumipiletiga.

    In English: Discovery of Antarctica 200. Presentation of the Souvenir Sheet

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info