Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    KURAATORITUURID näitusel “Põrgu Läänemerel. Juminda meretragöödia 1941”

    29.8.2021

    Kell 12.00-16.00

    Lennusadama uus näitus „Põrgu Läänemerel“ avab 80 aasta taguse katastroofi sünget tausta, dramaatilisi sündmusi ning sellesse põrgusse sattunud inimeste ja laevade lugusid.Juminda miinilahing oli mitu korda ohvriterohkem kui Pearl Harbour või Dunkirk, kuid ometi teatakse sellest traagilisest sündmusest teenimatult vähe.

    Kell 13-14 kuraatorituur näitusel “Põrgu Läänemerel. Juminda meretragöödia” (eesti keeles)
    Näitust “Põrgu Läänemerel. Juminda meretragöödia 1941” tutvustab näituse kuraator, meremuuseumi sisuvaldkonna juht Sander Jürisson.

    Kell 14-15 kuraatorituur näitusel “Põrgu Läänemerel. Juminda meretragöödia (vene keeles)
    Näitust “Põrgu Läänemerel. Juminda meretragöödia 1941” tutvustab näituse kuraator, meremuuseumi kunstnik Roman Matkiewicz.

    Lasteprogramm:Kell 12-13.30 osavus- ja nuputamismängud lastele ja juhendatud meisterdamine.Kell 14.00-15.30 Lasteprogramm mängude ja meisterdamisega kordub.

    #juminda1941

    Ekskursioonidele saab registreeruda samal päeval muuseumi kassas. Tegevustes osalemine muuseumipiletiga.

    9.augustist kehtima hakanud piirangutega seoses teostab muuseum sisenemisel nakkusohutuse kontrolli. Selleks peavad täiskasvanud muuseumisse tulijad esitama digisertifikaadi või teise samaväärse tõendi, millega on võimalik tõendada enda vaktsineeritust Covidi vastu, haiguse läbipõdemist (sellest ei ole möödunud 180 päeva), negatiivset PCR testi tulemust (test peab olema tehtud kuni 72 tundi enne tegevuses osalemist) või negatiivse antigeeni testi tulemust, tehtud kuni 48 tundi enne tegevuses osalemist. Testimise peab läbi viima tervishoiuteenuse osutaja, muuseum testimisvõimalust ei paku.

    Enne üritusel või tegevuses osalemist ei pea nakkusohutust tõendama alla 18-aastane isik.

    Palume sellega arvestada ja täname mõistva suhtumise eest!

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info