Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Kuraatorituur näitusel “Põrgu Läänemerel”

    12. veebruaril kõneleb Lennusadama näitusest “Põrgu Läänemerel. Juminda meretragöödia 1941“ meremuuseumi sisuvaldkonna juht ja näituse kuraator Sander Jürisson.

    Kohtumised algavad Lennusadamas kell 14.00 ja kell 15.30.

    Lennusadama uus näitus „Põrgu Läänemerel“ avab 80 aasta taguse katastroofi sünget tausta, dramaatilisi sündmusi ning sellesse põrgusse sattunud inimeste ja laevade lugusid.
    Juminda miinilahing oli mitu korda ohvriterohkem kui Pearl Harbour või Dunkirk, kuid ometi teatakse sellest traagilisest sündmusest teenimatult vähe.Osalemine muuseumipiletiga ja eelregistreerimisega 11. veebruarini

    Registeerimine on lõppenud. Kohale tasub tulla kell 15.30 algavale tuurile.

    Infoks, et kehtivate piirangutega seoses teostab muuseum sisenemisel nakkusohutuse kontrolli. Selleks peavad kõik 12.aasta ja 3 k vanused ja vanemad muuseumisse tulijad esitama digisertifikaadi või teise samaväärse tõendi, millega on võimalik tõendada enda vaktsineeritust Covidi vastu või haiguse läbipõdemist (sellest ei ole möödunud 180 päeva). Tõendiga koos tuleb esitada isikuttõendav dokument. Laste puhul, 12.aastat ja 3 kuud ning vanemad, sobib muuseumisse pääsemiseks ka negatiivne PCR test või antigeeni test, mille on teinud tervishoiuteenuse osutaja ja väljastanud vastava tõendi.

    Kõik vähemalt 12.aastased peavad kandma maski.

    Palume sellega arvestada ja täname mõistva suhtumise eest!



    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info