Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    IRONMAN Tallinn tuleb taas Lennusadamasse!

    Augustikuu esimesel nädalavahetusel, 5.-7. augustil tuleb IRONMAN taas Lennusadamasse. Sel korral ootab nii võistlejaid kui ka toetajaid maailma kõige lahedam finišielamus – 2022. aasta IRONKIDS, IRONMAN Tallinn ja IRONMAN 70.3 Tallinna finišijoon on planeeritud meie ainulaadsesse muuseumimajja legendaarse allveelaeva Lembit kõrvale.

    Seoses IRONMAN võistlusega on Lennusadam avatud eriaegadel- 5.08 kell 10-20; 6.08 kell 10-01; 7.08 kell 10-20. Pärast kella 19 pääseb ka kohvikusse muuseumpiletiga


    Lühidalt võistlusest, mida võtame vastu juba neljandat korda: 

    5.08 – Mamma IRONKIDS Tulevased IRONMAN triatleedid sirguvad just sellelt sündmuselt. Üle 600 väikese spordisõbra võtavad ette enda vanusele sobiva distantsi ja saavad finišeerida sel samal uhkel lõpusirgel, kus läbivad oma viimased meetreid ka IRONMAN lõpetajad.  

    6.08 – IRONMAN Tallinn 3,8 km ujumist, 180 km rattasõitu ja 42 km jooksmist. Tõeline väljakutse tõelistele IRONMANidele. Rada läbib kõiki Harjumaa ja Tallinna kauneid kante ning lõppeb enneolematu finišiga Lennusadama muuseumis. 

    7.08 – IRONMAN 70.3 Tallinn 1,9 km ujumist, 90 km rattasõitu ja 21 km jooksmist. Katsumus, mis haarab üha rohkem kangeid naisi ja mehi üle kogu maailma.

    Kui parasjagu rajal ei võistle, siis tasub tulla raja äärde kaasa elama – igaüks neist väärib korralikku ergutamist. Võimas finiš ootab kõiki spordisõpru Lennusadamas allveelaeva Lembit kõrval. 

    Täpne info

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info