Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Uuenduskuuri läbiv Lennusadam avab uksed täpselt ühe kuu pärast

    Lennusadam kutsub kõiki peatselt avastama oma uuendatud püsiekspositsiooni, avades uksed täpselt ühe kuu pärast – 12. mail 2024 kell 10.

    “Teeme koostöös agentuuriga Motor ja  Koko arhitektidega ning veel väga paljude teiste koostööpartneritega viimaseid jõupingutusi, et avamispäeval saaksid ka varasemad püsikülastajad uuenenud sisuga angaarides uut avastamisrõõmu kogeda,” sõnas Eesti Meremuuseumi juhatuse liige Urmas Dresen.

    Lennusadam avati 2012. aasta maikuus pärast vesilennukite angaaride renoveerimist. Toona nii vormiliselt, tehniliselt kui ka sisuliselt uuenduslikku muuseumit on pea 12 aasta jooksul väisanud ligi  2,5 miljonit piletiga külastajat. Tänavu sai muuseum 1. jaanuaril suletud põhjalikuks uuenduskuuriks.

    “Muuseumimaailm on pidevas arengus ning ka meie ekspositsioon vajas seetõttu olulist täiendust nii uute teemade, kaasaegsete tehniliste lahenduste kui ka külastajate kaasamise osas,” osutas Dresen. Teostamisel olevate uuendustega luuakse Lennusadamasse uued teema-alad, tagatakse parem perekülastuse kogemus ning kaasatakse külastajaid kaasaegsete tehniliste lahenduste abil. Suurt tähelepanu oleme pühendanud ka erivajadustega külastajate muuseumielamusele.  Peale põhjalikult uuendatud püsiekspositsiooni on värskema ilme saanud fuajee, kogu angaaride põrand läbi erinevate tasandite ning on loodud ka uued huvialaruumid.

    Uuenenud Lennusadam avatakse külastajatele 12. mail 2024 kell 10.

    Illustratiivsed 3D vaated uuele ekspositsioonile Lennusadamas

    Lisainfo:  

    Marge Rahu

    Turundusjuht

    Eesti Meremuuseum 

    +372 55660733

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info