Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Lennusadama nutimängu võitja

    Lennusadama nutimängu teine võitja Ingrid saab sünnipäevaprogrammi või ekskursiooni 

    24. juulil toimunud Lennusadama väliala nutimängu teisel auhinnaloosimisel naeratas õnn Ingridile, kes võib endale auhinnaks valida sünnipäevaprogrammi või ekskursiooni Paksus Margareetas. Võitjaga võetakse ühendust ja lepitakse kokku, millal ja kuidas ta oma auhinda soovib kasutada. 

    Läbi suve Lennusadama välialal mängijate loomingulisust ja leidlikkust proovile panevas seikluslikus mängus tuleb nutitelefoni abil Lennusadama ümbruses orienteeruda ning lahendada erinevaid ülesandeid. Kõik, kel õnnestub mäng lõpuni läbi teha, osalevad loosimises, milles võib võita põnevaid merelisi auhindu. Juulikuus läbisid mängu 65 peret, alates mängu algusest 6. juunil on kõik viis loovülesannet lahendanud, oma kontakti jätnud ning mängu lõpuni teinud 90 peret. 

    Nutimäng ootab osalejaid augustikuu lõpuni, viimane loosimine toimub 1. septembril, kui loosirattasse läheb auhinnaks perepilet, mis kehtib nii Paksus Margareetas kui ka Lennusadamas. 

    Nutimängu mängimiseks tuleb nutitelefoniga skaneerida QR kood ning otsida nutiseadme ekraanil avaneva kaardi abil Lennusadama väliala territooriumilt üles küsimused Lennusadama hoone, muuseumilaevade ja välinäituse “Naissaar – Tallinna merevärav” kohta. 

    Nutimäng sobib hästi peredele ja lastele vanuses alates 9. eluaastast, kes juba oskavad lugeda ning kirjutada ning kellel on internetiühenduse ning GPS-funktsiooniga nutiseade. Mängimiseks tuleks varuda umbes 15 minutit.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info