Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Meremuuseum kutsub lastega Lennusadamasse ööbima

    20. novembril leiab Lennusadamas aset elamuslik programm „Öö muuseumis. Seiklus veealuses maailmas“, mil külastajatel on võimalus jääda muuseumisse ööseks.

    „Öö muuseumis on kujunenud meremuuseumis traditsiooniks, mille korraldame koos uue ajutise näitusega,“ ütles Eesti Meremuuseumi juht Urmas Dresen. „Sel aastal on olukord küll teine, kuid tänu Lennusadama suurele 5000-ruutmeetrisele pinnale, mis võimaldab osalejaid hajutada, saame seda siiski korraldada,“ lisas Dresen.

    Seekordne programm viib osalejad veealusesse maailma. Õhtupimeduses saab avastada interaktiivset näitust „Tundmatu ookean. Läänemeri maailmameres“, kohtuda põnevate külalistega, meisterdada ning vaadata KVARK teadusteatri etendust „Vee saladused“ ja perefilmi „Kapten Morten lollide laeval”. Oma magamispesa saab sisse seada kasvõi Lembitu sõukruvi all.

    Programm on mõeldud 7–12 aastastele lastele ja neid saatvatele täiskasvanutele. Lisaks avarusele on Lennusadama ekspositsioonis saadaval kätepesujaamad, regulaarselt puhastatakse pindu ning soovitatakse kanda maski.

    Lisainfo Meremuuseumi kodulehel: https://meremuuseum.ee/blog/event/oo-muuseumis-seiklus-veealuses-maailmas/  

    Piletimüük Piletilevis: https://www.piletilevi.ee/est/piletid/kogupere/mitmesugust/oo-muuseumis-seiklus-veealuses-maailmas-322802/

    Sündmus Facebookis: https://www.facebook.com/events/365023038258167

    Fotod näitusel ”Tundmatu ookean. Läänemeri maailmameres”, Aron Urb. 

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info