Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Meremuuseum ootab parimaid tudengitöid konkursile

    Eesti Meremuuseum algatas sel aastal esmakordselt parimate Eesti merendusajaloo teemaliste uurimistööde konkursi. Tudengitööde esitamise tähtaega pikendati 15. jaanuarini 2021.

    Konkursi väljakuulutamisel rääkis Eesti Meremuuseumi juht Urmas Dresen: “Algatatud iga-aastase konkursiga soovime innustada üliõpilasi uurima Eesti merenduslugu, sest mereriigina on meie ajalugu pikk ja kirev ning uurimist ootavaid küsimusi jagub. Teisalt on see konkurss ka hea võimalus muuseumile hoidmaks selleteemalistel uurimistöödel silm peal”.

    Dresen lisas, et järgmise aasta kevadsemestril on Tartu Ülikoolis oodata moodulitest koosnevat valikainesarja, mille valmistasid ette ja viivad läbi Eesti Meremuuseumi teadurid. “Loengud, nagu ka oktoobris toimunud digitaalarheoloogia teemaline rahvusvaheline konverents, tutvustavad seni uuritud ainest ning meetodeid, millega võib ammu teadaolevate objektide kohta saada täiendavat teavet,” sõnas Urmas Dresen.

    Konkursil võivad osaleda nii Eesti kui ka välismaa kõrgkoolides õppivad bakalaureuse- ja magistriastme tudengid, kelle lõputöö kaitsmisest pole möödas rohkem kui kaks aastat. Töö tuleb konkursile esitada 15. jaanuariks 2021. Auhinnafond on 2000 eurot, mis jaguneb parima magistritöö, parima bakalaureusetöö ja eripreemia vahel.

    Konkursi statuut on leitav Eesti Meremuuseumi kodulehel: https://meremuuseum.ee/wp-content/uploads/2020/09/Tudengit%C3%B6%C3%B6de-konkursi-statuut.pdf

    Statuut vene keeles: https://meremuuseum.ee/wp-content/uploads/2020/09/C%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%82.pdf

    Statuut inglise keeles: https://meremuuseum.ee/wp-content/uploads/2020/09/Statute.pdf

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info