Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Ootame külla ka taasiseseisvumispäeval

    Taasiseseisvumispäeval, mida tähistame riigipühana 20. augustil, ootame külastama meie muuseumi kell 10-17.

     

    Nii Paksus Margareetas kui ka Lennusadamas leiate mitmeid meenutusi Eesti iseseisvuse taastamisest, samuti sellele eelnenud ja järgnenud pingutustest. Näiteks suurtükitorni neljandal korrusel saate ülevaate, kuidas laevad taasiseseisvunud Eesti lipu alla jõudsid ja mis olukorras oli meie riigi laevandus 31 aasta eest. Lennusadama jahisadamas saate külastada iseseisvuse taastanud Eesti esimeseks riigilaevaks saanud jäämurdjat Suur Tõll ja vesilennukiangaaris näete, mida oleme nüüdseks saavutanud. Lennusadama välialal saate kogu päeva vältel tutvuda laevadega digigiidi abil ja teha läbi nutimängu, mille osalejate vahel loosime meile terveks aastaks tasuta sissepääsu tagava MM-kaarti.

     

    Sel päeval Lennusadama muuseumimajas avatud kohvik Maru töötab kell 10-17 ja sadamas avatud kohvik Mini Maru ootab külla kell 12-20. Paksu Margareeta katusekohvik Maru on avatud kell 10-24.

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info