Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Meremuuseum jääb lastele ja tervisetõendiga külastajatele avatuks

    Alates 9. augustist saab Paksu Margareetat ja Lennusadamat külastada COVID-19 vaktsineerimise, haiguse läbipõdemise või negatiivse PCR või antigeeni testi tõendi ettenäitamisel. Nõue ei kehti alla 18. aastastele lastele ja noortele.

    „Tulenevalt Vabariigi Valitsuse otsusest ning arvestades inimeste huvi Meremuuseumi ekspositsioonide külastamise vastu läksime vaktsineerimispassi kontrollimise teed,“ sõnas Eesti Meremuuseumi juht Urmas Dresen. „Nii saame hoida lahti püsiekspositsioonid, ajutised näitused mõlemas muuseumimajas ning kohvikud Lennusadamas ja Paksu Margareeta katuseterrassil. Loodetavasti panustame sellega ka olukorra normaliseerumisse,“ lisas Dresen.

    Lennusadamas on avatud näitus „UMUK UDŽD OTB. Näitus mereväe- ja luureohvitserist Bruno Linnebergist“ ja teemaala „The Tall Ships Races“. Lennusadam on seoses katuseremondi töödega avatud teisipäevast reedeni kella 10-17 ja laupäevast pühapäevani kella 10-19.

    Paksus Margareetas näeb Meremuuseumi fotokogu väljapanekut, mis on pühendatud allveelaevade Kalev ja Lembit ristimise ja veeskamise 85. aastapäevale. Muuseum Paksus Margareetas on avatud esmaspäevast pühapäevani kella 10-19.

     

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info