Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Meremuuseum avab muuseumimajad järk-järgult

    12. mail avatakse Lennusadam ja 15. mail Paks Margareeta mahus, mida võimaldavad eriolukorrast väljumise piirangud.

    „Hetkeolukord tingib hulgaliselt kaitsevahendite soetamist ja mitmeid kohandusi, mis tuleb ekspositsiooni sisse viia. Seetõttu saame muuseumimajad avada järk-järgult, alustades Lennusadama avamisest 12. mail,“ ütles Meremuuseumi juht Urmas Dresen. „On omamoodi sümboolne taasavada just päeval, mis on Lennusadama sünnipäevaks,“ lisas Dresen, kes osaleb ka angaaride sünnipäevale pühendatud online raamatuesitlusel „Vesilennukid Lennusadamas“.

    „Kohandused näitustel hõlmavad digilahenduste teisel viisil kasutust ja muidu kõrvaklappidest tuleva heli viimist kõlaritesse. Esialgu peame suletuna hoidma laste käed-külge tegevused ja kombatavad laevamudelid. Samuti tuleb piirata sissepääsu muuseumilaevadesse, kuid avatuna hoiame laevatekid,“ sõnas Dresen.

    Muuseumid on avatud tavapärastel suvistel lahtiolukuaegadel esmaspäevast pühapäevani kella 10-19 ning tavapärase hinnakirja alusel. Külastajatele pakutakse sel perioodil tasuta audiogiidi, mille kasutamiseks soovitatakse kaasa võtta isiklikud juhtmega kõrvaklapid.

    Täpsem info: https://meremuuseum.ee/paksmargareeta/kulastusinfo/lahtiolekuajad/

    Raamatuesitlus: https://www.facebook.com/events/560709794849681/

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info