Font size

Line height

Contrast

Other

Liitu uudiskirjaga

    Lennusadama, Patarei ja Noblessneri alal toimuvad ühistalgud

    Laupäeval, 4. mail toimuval üle-eestilisel talgupäeval korraldavad ühise mereäärse talgu Eesti Meremuuseum Lennusadamas, Eesti Mälu Instituut Patarei kompleksis ning PROTO avastustehas ja Kai kunstikeskus Noblessneri sadamalinnakus.

    „Ühised talgud on hea võimalus kaasata rohkem huvilisi ning meilegi oma uute naabritega tuttavaks saada,“ ütles Eesti Meremuuseumi talgujuht Marge Rahu. „Mere ääres asuvate kultuuriasutustena soovime tõsta teadlikkust mereprügist ning kutsume üles takistama prügil merre sattumast. Talgutele saab registreeruda reede õhtuni Teeme ära talgute veebilehel,“ lisas ta.

    Eesti Mälu Instituudi juhatuse liige Sandra Vokk kutsus talgulisi üles Patarei näituseala ja uut kultuurikvartalit avastama: “Meil on hea meel liituda naabrite algatusega, et üheskoos enne Patarei näituseala avamist 15. mail ümbrus põhjalikult korda teha. Kes ammu kultuurikilomeetril jalutanud pole, siis talgupäev on hea võimalus tulla ja avastada, kui palju see piirkond on arenenud – kummituslinnast kultuurikvartaliks,” rääkis Vokk.

    Oktoobris oma uksed avava PROTO avastustehase talgujuht Mari Kareda kutsus talgutega liituma ka sadamalinnakus asuva Kai kunstikeskuse. „Meil on suur ala ja tegusad inimesed. Kui peagi valmib ehitus ja asume avastustehast sisustama, siis praegu on õige aeg midagi välialal koos siin asuva kogukonnaga ära teha,“ ütles Mari Kareda.

    Osalejatele lubatakse värsket mereõhku ja talgusuppi Lennusadamas kohvik Maru terrassil.

    Talgud Teeme ära talgulehel: http://talgud.teemeara.ee/events/teeme-koos-patarei-lennusadam-proto-avastustehas-kai-kunstikeskus

    Facebookis: https://www.facebook.com/events/440605500023045/

    Foto: Toomas Tuul

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info