Font size

Line height

Contrast

Other

Liitu uudiskirjaga

    Suur lastekaitsepäev Lennusadamas

    Põhja-Tallinna valitsus ja Eesti Meremuuseum kutsuvad Suurele Lastekaitsepäevale, mis toimub 1. juunil 10.00-15.00 Lennusadamas (Vesilennuki 6).

    “Meil on hea meel pidada Lennusadamas lastekaitsepäeva koos Põhja-Tallinna linnaosaga ning kutsuda jätkuvalt kohalikku kogukonda mere äärde,” rääkis Meremuuseumi juht Urmas Dresen. “Et algamas on suvevaheaeg täiendab pidupäevale kohast programmi ka ohutuse teema koostöös Politsei- ja Piirivalveameti, Mereväe ning Mereakadeemiaga,” lisas ta.

    «Тallinnas vastutavad just linnaosad lastekaitseküsimuste eest ning loomulikult on lastekaitsepäev meile seetõttu väga oluline. Kahjuks on ka Eestis lapsi, kes vajavad omavalitsuse poolset sekkumist, et nende õigused oleksid tagatud,“ ütles Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid.

    Programmis on noorte artistide etteasted, merejuttud Kersti Heinloo esituses, OMAtsirkuse etendus, ajalooliste ja tegevlaevade külastused, miinituukrite ja päästevarustuse tutvustamine, põnevad töötoad ja palju muud!

    Päeva lõpuks valmib hiigelsuur ühine kriidijoonistus „100 laeva“. Lennusadamas on kohal ja annavad oma panuse Ristiku PõhikoolTallinna Kopli Noortemaja, Kersti Heinloo, Bel Canto laulustuudio, OMAtsirkusHanna-Liina Võsa MuusikalikoolTrikitKalamaja PõhikoolPõhja-Tallinna Noortekeskus, Eesti Mereakadeemia, Eesti MerevägiPolitsei- ja PiirivalveametEesti Noorte Purjeõppeselts “STA Estonia”. Lastekaitsepäeva Lennusadamas korraldavad Põhja-Tallinna linnaosavalitsus ja Eesti Meremuuseum. Üritus on tasuta!

    Programm: https://meremuuseum.ee/blog/event/lastekaitsepaeev-lennusadamas-3/

    Põhja-Tallinna valitsus

    Eesti Meremuuseum

    Foto: PPA, Reelika Riimand

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info