Font size

Line height

Contrast

Other

Liitu uudiskirjaga

    Maailma suurim Lego laev on täna üheks päevaks Lennusadamas

    Põhjamaade suurim laevaettevõte DFDS esitleb täna Lennusadamas maailma suurimat Lego laeva, mis püstitas selle aasta augustis ka Guinnessi rekordi.

    Maailma suurim legolaev valmis laevaettevõtte DFDS 150. juubeli puhul ning selle ehitamise projekti oli kaasatud ligi 7000 DFDSi töötajat, sh ka Eestist. Mängulaeva ehitamiseks kulus 1 015 000 legoklotsi, selle pikkuseks on 12,035 meetrit, kõrguseks on 2,72 meetrit ja laiuseks 1,67 meetrit.

    Lego laeva ehitamiseks panid DFDSi töötajad kõigepealt klotsidest kokku väiksemad plokid ja neist omakorda pandi kokku juba suuremad laeva detailid. Laev ehitati aga valmis Edinburghis.

    Laeva esmaesitlus toimus Kopenhaagenis ning kohal viibinud Guinnessi rekordite raamatu esindajad tunnistasid laeva maailma suurimaks Lego klotsidest ehitatud laevaks.

    Rekordsuur mängulaev on täna kõikidele huvilistele uudistamiseks välja pandud Lennusadama lipuväljakul kl 12-19. Maailma suurimat Lego klotsidest laeva saab Tallinnas näha vaid ühel päeval, nii et kasutage võimalust!

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info