Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Pressiteade

    31.01.2018

    Täna suletakse renoveerimiseks Paks Margareeta

    Täna, 31. jaanuari õhtul suletakse renoveerimiseks Paksu Margareeta suurtükitorn, et 2019. aasta sügisel avada seal uus kaasahaarav merenduse ajalugu tutvustav püsiekspositsioon.

    “Paksu Margareeta uuendamist on pikalt ette valmistatud ning täna väljastati meile ehitusluba,” märkis Meremuuseumi juhatuse liige Urmas Dresen. “Nüüd algab väljakolimine, mis on pea 38 aastat siin töötanud inimeste jaoks lõplik, kuna tööruume sellesse hoonesse enam planeeritud ei ole,” lisas ta.

    Seoses kogude ajutise ümberpaigutamisega Eesti Rahvusraamatukokku on Meremuuseumi raamatukogu suletud 1. aprillini. Selle ajani on piiratud ka päringutele vastamine.

    Merendushuvilised muuseumikülastajad on oodatud Lennusadamasse, kus 24. veebruaril juba kell 8 hommikul avatakse kahepäevase perepäevaga Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud näitus “100 aastat kiilu all. Eesti lugu laevades 1918-2018”.

    Lisatud foto: Paks Margareeta.

    Perepäev Lennusadamas: https://www.facebook.com/events/1225528717580135/

     

    Kontakt:

    Õnne Mets
    Eesti Meremuuseumi kommunikatsioonispetsialist
    tel. 5566 0733
    onne@meremuuseum.ee

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info