Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Meremuuseum otsib lapsepõlve eksperte!

    opetajate-lehe-pilt-vaeikeKas sina tahaksid, et muuseumid oleksid lastele põnevamad? Kas sul on häid mõtteid, mida lahedat võiks muuseumis olla? Nüüd on just sinu võimalus oma sõna sekka öelda – kandideeri Eesti Meremuuseumisse lapsepõlve eksperdiks!

    Kandidaadilt ootame:

    • Vanust 9-12 aastat
    • Põnevaid ja nutikaid ideid
    • Soovi kaasa rääkida Meremuuseumi lastesõbralikumaks muutmisel
    • Oskust teisi kuulata ja koostööd teha

    Töö kirjeldus:

    Eksperdid on oma ala tõelised spetsialistid, kelle ülesandeks on vaadata muuseumi läbi lapsesilmade, katsetada siinseid võimalusi ning teha ettepanekuid, mida võiks muuta ja mida täiesti uut teha.

    Lapsepõlve ekspertide töörühma kuulub 10 last vanuses 9-12 aastat. Liikmeks saab kandideerida igal sügisel, “ametiaeg” kestab ühe aasta. Eksperdid kohtuvad neli korda aastas koolivaheaegadel.

    Mida pakume:

    • Põnevust täis kohtumisi neli korda aastas koolivaheaegadel, kus avastame Lennusadamat ja Paksu Margareetat, käime muuseumi tagatubades ning saame teada, kes ja kuidas seal oma tööd teevad
    • Võimalust kaasa rääkida Meremuuseumi tegemistes – millises muuseumis SINA käia tahaksid?
    • Meremuuseumi aastakaarti, millega kogu sinu perekond võib terve aasta jooksul Lennusadamat ja Paksu Margareetat tasuta külastada

    Aita muuseum lastele lahedamaks muuta!
    Kandideerida saab kuni 21. oktoobrini 2016. Ekspertide esimene kohtumine toimub 28. oktoobril 2016.
    Küsimuste korral kirjuta aadressil liilia@meremuuseum.ee

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info