Uudiskirja ikoon
Liitu uudiskirjaga

  Meremuuseum kuulutab välja parima lõputöö konkursi

  Eesti Meremuuseum ootab Eesti merendusajaloo teemal koostatud lõputöid  parimate uurimistööde konkursile. Tudengitöid saab esitada 15. jaanuarini 2022. Konkursiga soovime innustada  üliõpilasi uurima Eesti merenduslugu, kus uurimist ootavaid küsimusi jagub.

  Konkursil võivad osaleda nii Eesti- kui ka välismaa kõrgkoolides õppivad bakalaureuse- ja magistriastme tudengid, kelle lõputöö kaitsmisest pole möödasrohkem kui kaks aastat. Auhinnafond on 2000 eurot, mis jaguneb parima magistritöö, parima bakalaureusetöö ja eripreemia vahel.

  Konkursi statuut on leitav Eesti Meremuuseumi kodulehel: https://meremuuseum.ee/konkursi-statuut.pdf

  Statuut vene keeles: Cтатут.pdf (meremuuseum.ee)

  Statuut inglise keeles: