Teksti suurus

Reavahe kõrgus

Kontrastsus

Muud valikud

Liitu uudiskirjaga

    Perepühapäev Lennusadamas 13.05 kell 12-16

    Tähistame emadepäeva

    TÖÖTOAD:

    Kell 12.00–13.00 Muusika- ja muinasjutuhommik Piret Pääriga. Jutustatakse lugusid emast ja meeleolu loovad Andre Maakeri kitarriimprovisatsioonid.* Piret Päär (piretpaar.com/jutumaja) on lugude jutustamist Eestist eest vedanud juba 25 aastat ning tema algatusel tegutseb Rahvakultuurikeskuse juures ka Jutukool (www.rahvakultuur.ee/Jutukool).

    13.00–13.30 Vestlusring jutuvestmisest Piret Pääriga lapsevanematele

    13.30–14.00 Teemal “Naised ja kaitsevägi” räägime nooremleitnant Kärt Praksiga

    AVATUD EKSKURSIOONID näitusele “100 aastat kiilu all. Eesti lugu laevades 1918-2018”:

    Kell 12 ja 14 ekskursioonid eesti keeles

    Kell 13 ja 15 ekskursioonid vene keeles

    Kogu perepühapäeva on avatud meisterdamisala!

    Sissepääs muuseumipiletiga.

    MEREREIS HOPPETIL:

    Kell 12, 14 ja 16 ning suure huvi korral kell 10 saab hea ilmaga teha meresõitu Eesti vanimal siiani seilaval purjelaeval Hoppet!

    Reisil räägitakse nii laevast kui ka muid seiklusjutte maalt ja merelt. Mõnusamaks olemiseks varume provianti EW-aegsete maitsetega.

    Broneerida saab: booking@purjelaevad.ee. Vabade kohtade olemasolul saab pileti osta ka kohapeal meeskonnalt (sularahas või kaardiga). Perepühapäevase meresõidu pilet on 11 eurot, kõik pere enda lapsed (kuni 17-aastased) 8 eurot. Alla 14-aaastasel lapsel peab olema vähemalt 18-aastane saatja.

    Väljumised Lennusadamast, kai A3, Suure Tõllu kõrvalt. Tänud kõigile, kes toetavad ajaloolise purjelaeva käigushoidmist!

    * töötuba sobib alates 6. eluaastast

     

    Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

    Save preferences More info